Nick007 píše:Někam dopředu musím zařadit toho Zodiaca, se úplně stydím, že jsem se k němu ještě nedostal
http://achumpatoxford.com/u/files/108/inbrugesbd/a5d804dd1c48bd93376ad086b384f4f8.png
Juta píše:Došlo mi z Amazonu, že snad prej už konečně vydávají Statečné srdce a Gladiátora
...připravte se také na Sapphire series od Paramountu, který konečně pochopil, že o se o své nejcennější kousky musí starat. Pod líbivým jménem nové BD série, která se snad později rozroste i o další pecky, prvního září vyjde Statečné srdce Mela Gibsona a Gladiátor Ridleyho Scotta. Forrest Gump bude následovat o něco později (datum je zatím neznámé). Každopádně čekejte dvojdiskové edice nařachané bonusy, Gladiátor navíc vyjde v kinoverzi i extended sestřihu. Cena $39.99. Auch....
st39.6 píše:btw k tem Bruggam ... mam 1080p rip, protoze sem to nemoh sehnat, ten film miluju. Nakonec sem BD nasel - da se koupit ve Francii. Ale stoji 30Euro. Kazdopadne pokud ho nekdo najde jeste nekde jinde, dejte vedet
tomiisek píše:st39.6 píše:btw k tem Bruggam ... mam 1080p rip, protoze sem to nemoh sehnat, ten film miluju. Nakonec sem BD nasel - da se koupit ve Francii. Ale stoji 30Euro. Kazdopadne pokud ho nekdo najde jeste nekde jinde, dejte vedet
Fakt prijemny film, ohromne mi sednulA moc se tesim, az ho nekdy uvidim v HD.
d.f.h píše:tomiisek píše:st39.6 píše:btw k tem Bruggam ... mam 1080p rip, protoze sem to nemoh sehnat, ten film miluju. Nakonec sem BD nasel - da se koupit ve Francii. Ale stoji 30Euro. Kazdopadne pokud ho nekdo najde jeste nekde jinde, dejte vedet
Fakt prijemny film, ohromne mi sednulA moc se tesim, az ho nekdy uvidim v HD.
Tak se na něj složte, hoši
st39.6 píše:btw k tem Bruggam ... mam 1080p rip, protoze sem to nemoh sehnat, ten film miluju. Nakonec sem BD nasel - da se koupit ve Francii. Ale stoji 30Euro. Kazdopadne pokud ho nekdo najde jeste nekde jinde, dejte vedet
st39.6 píše:Nakonec sem BD nasel - da se koupit ve Francii. Ale stoji 30Euro.
st39.6 píše:diky za tip. muj ucet te oficialne nesnasi (kupoval sem jeste Incredible Hulk, Sin City a Children of Men)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků