HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

HD komiks #6: Michael Jackson HDTV R.I.P.

Upoutávky na nové články magazínu HDmag.cz, jehož je toto fórum nedílnou součástí.
Pravidla fóra
Upoutávky na články z magazínu HDmag.cz jsou zde z pochopitelného důvodu - aby se o nich dozvědělo co nejvíce návštěvníků tohoto fóra. Pokud máte nějaký jiný zajímavý článek, šup s ním do Zajímavých článků a odkazů.

HD komiks #6: Michael Jackson HDTV R.I.P.

Příspěvekod d.f.h v středa 8. 7. 2009 15:55:54

Hrdiny a vzory dnešní doby jsou teplí zpěváci údajně populární hudby, silikonové modelky studující VŠE, zpěvačky s vrozeným playbackem, evidentně postižení účastníci reality show a samozřejmě elita národa - fotbalová a hokejová reprezentace. Ty všechny nám neúnavně servíruje tisk, rozhlas, televize... I HDmag.cz!

http://hdmag.cz/clanek/hd-komiks-6-mich ... hdtv-r-i-p
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Re: HD komiks #6: Michael Jackson HDTV R.I.P.

Příspěvekod wasill v úterý 14. 7. 2009 9:05:20

Tu diskusi u toho komiksu jsem nějak nepochopi. Nevim o co těm lidem jde. Navíc mám pocit že si defakto komiks nedělá srandu ze smrti MJ, ale spíš z mediálního šílenství okolo smrti celeberit obecně. Kdybych měl komentovat pokaždé, když si někdo z podobných věcí utahuje, musel bych se ukomentovat. Komiks je fajn :)
TV Panasonic P42S10E, SONY Playstation 3, Reciever SONY STR K740P.

http://WWW.GAMEROCK.CZ - Stránka pro PS 3 hráče!
wasill
400+
400+

Příspěvekod d.f.h v úterý 14. 7. 2009 9:35:36

wasill píše:Tu diskusi u toho komiksu jsem nějak nepochopi. Nevim o co těm lidem jde. Navíc mám pocit že si defakto komiks nedělá srandu ze smrti MJ, ale spíš z mediálního šílenství okolo smrti celeberit obecně. Kdybych měl komentovat pokaždé, když si někdo z podobných věcí utahuje, musel bych se ukomentovat. Komiks je fajn :)

No, to je konečně slovo! Přesně tak. Každopádně tenhle týden nikdo zajímavý neumřel, takže zítřejší komiks už bude zase "normální" :twisted:
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod derek v středa 15. 7. 2009 14:07:27

:D

škoda, co ??? mě se taky komiks líbí a aj sem se za něj v komentářích přimlouval. jen tak dál a vymysli něco s kočkou opravdovou :)
derek
400+
400+

Příspěvekod d.f.h v středa 15. 7. 2009 14:48:15

derek píše::D

škoda, co ??? mě se taky komiks líbí a aj sem se za něj v komentářích přimlouval. jen tak dál a vymysli něco s kočkou opravdovou :)

Za chviličku bude dnešní díl, kočka se v něm objeví ve velmi zajímavém provedení :-)
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Zpět na HDmag.cz