joker77 píše:O DVD se tvrdí prej 5 let .
st39.6 píše:jen mam posledni rok problem s mistem, takze nektere disky uz musi lezet a sem z toho pekne na nervy
Juta píše:dfh:
No a u Blu-ray... Jsem si jistý, že disky fyzicky přežijí samotný formát, kterému všichni dávají nějakých pět let
A jaký je tvůj názor na vývoj a životnost samotného BR formátu ?
st39.6 píše:a VoD je sice cupr, ale kvalitativne je to ve vsech pripadech ohromna degradace, takze nezajem.
st39.6 píše:a porad je to o pripojeni, ktery ma stale vetsina lidi mizerny
d.f.h píše:st39.6 píše:a porad je to o pripojeni, ktery ma stale vetsina lidi mizerny
To je pravda, tohle u nás bude ještě hodně dlouho problém... Ale ve světě jsou na tom o něco lépe
d.f.h píše:Stomegabit už u nás nabízí dvě firmy. Ono se to může začít rozšiřovat poměrně rychle - v podstatě tak rychle, jak moc za to budou lidi chtít platit
Nick007 píše:d.f.h píše:Stomegabit už u nás nabízí dvě firmy. Ono se to může začít rozšiřovat poměrně rychle - v podstatě tak rychle, jak moc za to budou lidi chtít platit
Pro firemní zákazníky nebo domácnosti? Můžu se zeptat ze zájmu které? Já bych bral v budoucnu optiku domů všema desetiZatím mi teda ještě 2 roky bude muset vystačit 100megabit na koleji
d.f.h píše:UPC Fiber 50 nebo 100 Mbit (testuje se od května, v nabídce bude snad koncem léta, cena 1400-1700 korun), v podstatě to samé chystá ještě jedna firma, která mi ale úplně vypadla z hlavy. Firma nebo domácnost - to nevím.
Nick007 píše:d.f.h píše:UPC Fiber 50 nebo 100 Mbit (testuje se od května, v nabídce bude snad koncem léta, cena 1400-1700 korun), v podstatě to samé chystá ještě jedna firma, která mi ale úplně vypadla z hlavy. Firma nebo domácnost - to nevím.
To vypadá jako velice slušná cena! Škoda že na maloměsto se tohle ještě velmi dlouho nedostane...
st39.6 píše:vzdat se krabicek a disku? NEVER
st39.6 píše:co se tyce uspory mista, nezajem![]()
... to si klidne povime, ja mam z krabicky pomalu stejnou radost jako z filmu samotnyho
st39.6 píše:asi tak... navic zivotnost HDD je prece mnohem mensi, nez u lisovanyho disku. neni se o cem bavit
d.f.h píše:A proto se už všichni těšíme, až budou levnější SSD, že?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník