Třeba excelentní 42" Panasonic TX-P42S10E (nástupce mojí PZ80, která má vynikající obraz) předčí kvalitou obrazu *jakoukoliv* LCD TV a stojí kolem 17500 Kč.
 Třeba excelentní 42" Panasonic TX-P42S10E (nástupce mojí PZ80, která má vynikající obraz) předčí kvalitou obrazu *jakoukoliv* LCD TV a stojí kolem 17500 Kč.

MON píše:A při tom za ty peníze ještě plasma krásně bliká.

Sandak píše:A ta plazma jak tady píšeš je opravdu o tolik lepší než to LCD které sem zde zmínil? PLazmě se nebránim ale žere více energie....
Sandak píše:PS: tahle je pěkná
http://plazmove-televize.heureka.cz/pan ... ecifikace/
ale co třeba tahle? o něco větší bude mít taky tak dobrý obraz?
http://plazmove-televize.heureka.cz/lg- ... ecifikace/

díky moc za ty odpovědi moc mi pomáhaj! Aspon sem o něco chytřejší jen ještě by mě tedy zajímal ten můj předchozí dotaz panasonic vs. LG když to lg má větší obraz a panasonic kvalitnější jak moc veliký a spíše jak moc znatelný rozdíl v tom může být? Díky moc snad někdo viděl nebo má zkušenosti
 díky moc za ty odpovědi moc mi pomáhaj! Aspon sem o něco chytřejší jen ještě by mě tedy zajímal ten můj předchozí dotaz panasonic vs. LG když to lg má větší obraz a panasonic kvalitnější jak moc veliký a spíše jak moc znatelný rozdíl v tom může být? Díky moc snad někdo viděl nebo má zkušenosti
 Asi za to můžou velkou měrou NeoPDP modely, ale stejně... Víc LG s Panny porovnat nemůžu, neviděl jsem je vedle sebe.
 Asi za to můžou velkou měrou NeoPDP modely, ale stejně... Víc LG s Panny porovnat nemůžu, neviděl jsem je vedle sebe.
No nesmysl to není, dokonce to není žádná laciná PDP PAN. Ve 42"cena před rokem přes 50tis(full hd), první co mě zarazilo u známého to blikání ve světlých scénách a bílá barva vlastně šedá atd atd.Nick007 píše:MON píše:A při tom za ty peníze ještě plasma krásně bliká.
Cože? Co to je za nesmysl, lol

MON píše:No nesmysl to není, dokonce to není žádná laciná PDP PAN. Ve 42"cena před rokem přes 50tis(full hd), první co mě zarazilo u známého to blikání ve světlých scénách a bílá barva vlastně šedá atd atd.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník