Krtek píše:Co je myšleno tím "nechvalně proslulý thriller Hostel" ? Myslíš jako ty tahanice Roth vs. Habera kvůli autorským právům na hudbu ? Nebo jsi u toho zvracel ?![]()
Jinak dvojka už je o hodně slabší
st39.6 píše:dvojka je taky hlina. minimalne deset vterin. pak uz je to jenom spina
Krtek píše:No je pravda, že Bratislava a slovensko je v tom filmu vyobrazeno jako zaostalá země srovnatelná s bulharskou vesnicí, ale jinak jsem se u toho docela bavil. O hodně lépe než u podobných filmů jako je třeba Vřískot. Tohle je zase něco jiné. Originální. Dvojka je hodně slabá. Tam už mi Roth připadne stejnej blázen jako Tarantino, kterému vůbec nerozumím.
Modena píše:Tak to se Bonton opět předvedl - takové sračky v HD fakt vidět nemusím !
st39.6 píše:halucinogenni
Capo píše:Krtek píše:No je pravda, že Bratislava a slovensko je v tom filmu vyobrazeno jako zaostalá země srovnatelná s bulharskou vesnicí, ale jinak jsem se u toho docela bavil. O hodně lépe než u podobných filmů jako je třeba Vřískot. Tohle je zase něco jiné. Originální. Dvojka je hodně slabá. Tam už mi Roth připadne stejnej blázen jako Tarantino, kterému vůbec nerozumím.
No tak tohle už je moc, srovnávat geniálního Tarantina s nezkušeným Rothem, jehož styl má táááááááákhle daleko k Tarantinovi.To jsem zvědavej s čim ještě přijdeš
st39.6 píše:no to je okamzik, kdy zacnou cikanata hrat kopanou s useknutou hlavou. jinac tam neni ani ovno
st39.6 píše:"chce to dobry scenar" je hlaska stoleti
a doufam ze si uvedomujes, ze ctyri pokoje sou jen z ctvrtiny tarantinovy, zejo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků