Capo píše:A jaký má parametry tahle TV? Na tom fóru jsem to nenašel a že High Definition je brilantní a černá neni až tak černá jak u Pioneeru, mi nestačí

jsem to pochopil tak, že to vpravo je Pioneer KURO a vlevo ta nová řada Panny.V tom případě ale teda zklamání, jsem čekal, že u té nové řady už bude ta černá hodně blízko Pincku, ale toto, to mám lepší černou na tom mym Samsungu.Pak leda že by to vlevo bylo nějaký LCD nebo 10.generace Panny, a ta TV vpravo z 11.generace, ale nějak mi nesedí Power button, kterej je u té TV vpravo na levé straně, což Panny nemaj ne?
 jsem to pochopil tak, že to vpravo je Pioneer KURO a vlevo ta nová řada Panny.V tom případě ale teda zklamání, jsem čekal, že u té nové řady už bude ta černá hodně blízko Pincku, ale toto, to mám lepší černou na tom mym Samsungu.Pak leda že by to vlevo bylo nějaký LCD nebo 10.generace Panny, a ta TV vpravo z 11.generace, ale nějak mi nesedí Power button, kterej je u té TV vpravo na levé straně, což Panny nemaj ne?

Capo píše:Ikdyž počkat, na začátku toho videa na té TV vpravo taky svítí Power button na levé straně, takže to asi potom bude nová Panny O_O tak v tom případě mazec

Přece nebudeš demonstrovat něco, co je na stejné nebo horší úrovni jako bylo u předchůdce. Jaký by to mělo význam?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků