Krtek píše:EX80SEG píše:Stříbrná není v plánu to platí i o BD-50. Asi by ta modrá ledka uprostřed na stříbrné nevynikla, mimochodem svítí jak krá..,pěkně rušivej element pod televizí.
Podobně jako u Sony receiverů
danken píše:Tak som zistil ze BD-30 bude na Slovensku v aprili cena cc 590eur mozno menej podla konkurencie a s BD-50-kou nepocitaju na nas trh vobec.
olda píše:danken píše:Tak som zistil ze BD-30 bude na Slovensku v aprili cena cc 590eur mozno menej podla konkurencie a s BD-50-kou nepocitaju na nas trh vobec.
to by byl dobrej bordelposlední v Evropě a ješte k tomu nejdražší a to se vyplatí ,to je jako tady
,nejvíce filmových novinek je v sekci obaly
,opravdu to je tragikomedie
Dave píše:Dnes oficiálně vychází BD30. http://www.svethardware.cz/art_doc-7C66 ... 6BC0D.html . Teda alespoň dle odkazu.
modista píše:to Dave: nevím, jestli tě uspokojím - obraz na stejné úrovni jako Samsung 1400, oproti němu má ale tišší mechaniku a trochu se mi zdá, že rychleji načítá, zvuk jak víš mne nezajímá, tak nemohu sloužit. Dévédéčka pochopitelně přehrává i pálená, ale na ty používám Pioneer 575, co je mrzuté, že k němu nebyl /pochopitelně/ čs. manuál. Celkově jej nemám ještě zažitej.
johnym píše:Podla prvych ohlasov podava BD-30 velmi slaby vykon pri upscalingu klasickych DVD na vyssie rozlisenie /az do 1080p/.
Tato funkcia je pre mna dost dolezita, tak asi pockam na Pioneer s 1.1 alebo 2.0 profilom.Na Denon s chipom Realta HQV bohuzial nemam .
johnym píše:Podla prvych ohlasov podava BD-30 velmi slaby vykon pri upscalingu klasickych DVD na vyssie rozlisenie /az do 1080p/.
Tato funkcia je pre mna dost dolezita, tak asi pockam na Pioneer s 1.1 alebo 2.0 profilom.Na Denon s chipom Realta HQV bohuzial nemam .
martinhamr píše:johnym píše:Podla prvych ohlasov podava BD-30 velmi slaby vykon pri upscalingu klasickych DVD na vyssie rozlisenie /az do 1080p/.
Tak kamaráde,tohle již víckrát nedělej aby jsi se tady rouhal nad PanasonicemZa to se tady upaluje
martinhamr píše:Reaguju na tebe Tony,protože při snaze obhájit dozajista dobrý výrobek od Panasonicu,neříkáš to o čem mluvil johnym. Johnym přeci neříkal že to dokáže udělat z DVD kvalitu Bluray filmu. Jen řekl že podle ohlasů je upscaling konkrétně na tomto přístroji slabší,než na jiných Bluray přehrávačích s upscalingem. Pochybuji že když je přehrávač osazen HQV chipem,bude to stejné jako u obyčejného upscalingu.jak jsem na tyto přívlastky háklivej,tak u tohoto chipu to uznávám.
Tony píše:Johnym psal o profilu 1.1 a ten má BD30 jako první na světě. Profil 2.0 má zase jako první na světě BD50, které se ještě neprodává.
d.f.h píše:Tony píše:Johnym psal o profilu 1.1 a ten má BD30 jako první na světě. Profil 2.0 má zase jako první na světě BD50, které se ještě neprodává.
Že vám skáču do zajímavé diskuse - BD-Live aka Blu-ray profil 2.0 má jako první na světě Sony PS3, ode dneška. Ale to je jen taková technická...
martinhamr píše:Tak já ti to napíšu srozumitelně co napsal Johnym a prosím ať mě někdoopraví jestli jsem to špatně pochopil. panasonic BD30 dle ohlasů ze zahraničí umí nic moc upscaling klasických DVD filmů,a proto si počká aspoň na Pioneer který již bude mít profil 1.1.
d.f.h píše:Tony píše:Johnym psal o profilu 1.1 a ten má BD30 jako první na světě. Profil 2.0 má zase jako první na světě BD50, které se ještě neprodává.
Že vám skáču do zajímavé diskuse - BD-Live aka Blu-ray profil 2.0 má jako první na světě Sony PS3, ode dneška. Ale to je jen taková technická...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků