st39.6 píše:odkud to je?
celkem zajimavy cisla btw.
martinhamr píše:A unás roste prodej jak?
Krtek píše:U nás bude hit Gympl
Krtek píše:No z Bontonu těžko. Tam totiž pravá ruka neví co dělá ta levá.![]()
Navíc Ti čísla nikdo neřekne, pokud nebudou v pozitivech a to ještě dlouho nebudou. Ale také by mě to zajímalo.
d.f.h píše:Krtek píše:U nás bude hit Gympl
Asi nebude. Měl vyjít tenhle týden, ale nikdo v Bontonu o ničem neví! :-O
Krtek píše:d.f.h píše:Krtek píše:U nás bude hit Gympl
Asi nebude. Měl vyjít tenhle týden, ale nikdo v Bontonu o ničem neví! :-O
24.3. měl vyjít Gympl s tím CD soundtrackem. Na duben se chystá verze bez soundtracku a DVD, tak uvidíme.
Já: Chtěl bych ze zeptat, jestli existují nějaké oficiální informace k Blu-ray vydání filmu Gympl, které se má objevit příští týden.
PR: Velice ráda bych vám odpověděla, ale zatím nemám vůbec žádné informace vydání Gymplu na BD.
Já: Mám to chápat tak, že se Blu-ray Gympl nebude konat (termín vydání byl tuším 24. března), nebo prostě jen zatím nebyla uvolněna oficiální zpráva?
PR: Zatím opravdu nic nevím. Jen to, že se vydání Gymplu na BD stále se to řeší. V systému ho sice pořád máme na 24. 3., ale vzhledem k tomu, že je to vlastně za 3 dny, tak nevím nevím...
Krtek píše:d.f.h.:
Nastali prý nějaké problémy při výrobě a dnes bylo oznámeno, že Gympl BR+CD vyjde až 23.4.
Krtek píše:Před chvílí mi to oznámil obchodní zástupce Bontonu pro jižní moravu. Zasílal jsem mu objednávku a zrovna se ho na to zeptal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník