Již jsem to psal ,parádní je Samsung 1200 který má čip REON a vychází na nějakých 13000 kč ,bohužel reg. A . Na region B zůstává jen Denon ,jen protože je to pěkná láce http://www.blu-ray.com/players/compare.php taky jsem přemýšlel o Panasonicu 30 ale on bude lepší na up do HD Panasonic 100 Vypadá to ,že se 30 -tka moc nepovedla .johnym píše:Chlapi, to som nevedel ze svojim skromnym prispevkom rozputam taku burlivu diskusiu.
Tony- ja mam rad Panasonic vyrobky a viac menej som bol rozhodnuty si BD-30 kupit, ale ked sa docitam na viacerych forach/ US, UK, DE/ od viacerych uzivatelov nezavisle sklamanie nad upscalingom / niektory dokonca tvrdia ze obraz upscaled DVD je horsi ako u niektorych 2-3 roky starych playerov/ musim sa nad tym zamyslet a napisat o tom do HD fora.....ak najdem dodam aj linky.
Je mi jasne ze upscalovany obraz nikdy nebude ako origo full HD z Blu-ray, ale je rozdiel ci sa budem pozerat na zasumeny obraz s mnozstvom artefaktov, alebo krasny ostry obraz.
Mimochodom neverim, ze netrenovane oko rozozna zo standardnej vzdialenosti upsalovany DVD napr. z Denon 3930./ mal som moznost vidiet, ano po pristupeni blizsie k TV a po niekolkominutovom porovnavani sa rozdiely ukazali/ ani tak nie v ostrosti ako vo farebnej gradacii, ale ako hovorim, upscaling je sice v Blu ray len ako pridana hodnota navyse, ale podla prvych ohlasov sa tato funkcia v BD-30 moc nevytiahla.sorry
lukasx píše:To Tony:
ahoj, uz jsem trikrat chtel psat komentar a trikrat jsem si to rozmyslel, ted ale musim![]()
Opravdu porad mluvite jeden o voze a druhy o koze. TONY: V recenzent a ostatni nekritizuji, ze DVD po upscale neni jako HD zdroj. To je snad kazdemu (vetsine) jasne. To co kritizuji je srovnani upscale u 30tky a upscale u jinych pristroju. A to se jim nelibi - v tom ten panak zaostava. Tedy jeste jednou opakuji nezaostava v tom, ze by neudelal z DVD obrazek jako z HD, ale v tom - ze upscale z DVD neudela takovy obrazek jako srovnavane pristroje. Tecka - ted uz to snad bude pochopeno a prestanes otloukat to, ze zakaznici jsou hlupci, protoze chteji zazraky (z DVD HD obrazek:).
PS: jsem velky fanousek panasonicu, nemam prakticke zkusenosti s upscale, pouze se snazim srovnat do late vase kozy a vozy
Krtek píše:A proč nahouby ? Vždyť upscalling má každá TV. Jedna horší, druhá lepší. Ale má.
olda píše:Krtek píše:A proč nahouby ? Vždyť upscalling má každá TV. Jedna horší, druhá lepší. Ale má.
pořád si tady očividně pletou up a konverzi do HDa ono to opravdu není to samé ...
Tony píše:Něco málo pro škarohlídy ...http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/456909/index.html
martinhamr píše:Tony,nebuď smutnej na PS3 stojí upscaling taky za prdTakže v tom Panasonic není sám. A to bylo originální DVD!!!
Tony píše:... Mám doma cca jen kolem 20ti originálních DVD a vypálené jen tři. ...
tomiisek píše:Tony píše:... Mám doma cca jen kolem 20ti originálních DVD a vypálené jen tři. ...
Tak to ti svým způsobem dost závidím, ani nechci naznačovat, kolik originálních DVD mám já. Na druhou stranu u spousty filmů si nejsem jistý, kdy se na Blu-ray dostanou a jestli vůbec (např. němé filmy...).
martinhamr píše:Když se nad tím upscalingem zamyslím,u Panasonicu prý nic moc (nevím,neviděl jsem) u Playstatione 3 také nic moc,není to trošku přehnané očekávání že se z obyč DVD vyklube něco víc než na co to vůbec má,mýslím to médium?
Tony píše:Jasně, určitě spousta filmů na BD nikdy asi nevyjde, ale u mně to bylo právě tak, že jsem čekal na ještě lepší formát, než klasické DVD ... Jinak bych měl těch disků taky spousty ...tomiisek píše:Tony píše:... Mám doma cca jen kolem 20ti originálních DVD a vypálené jen tři. ...
Tak to ti svým způsobem dost závidím, ani nechci naznačovat, kolik originálních DVD mám já. Na druhou stranu u spousty filmů si nejsem jistý, kdy se na Blu-ray dostanou a jestli vůbec (např. němé filmy...).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník