a este to nevidno pokial je tmavy obraz iba na bielom obraze ale ako hovorim ze to mizne
 a este to nevidno pokial je tmavy obraz iba na bielom obraze ale ako hovorim ze to mizne  neostava to tam
 neostava to tam vlastne uz spravene tak ze ziadne staticke obrazy tam nevidno pokial nehras FPS
 vlastne uz spravene tak ze ziadne staticke obrazy tam nevidno pokial nehras FPS  a s tym vypalovanim by som sa nebal, skor iba pri mulitplayeru ze to hras s kamaratmi aj niekolko hodin ale zase tam sa mi zda ze mapa sa meni kazdych 30 minut takze sa obraz zmeni, co moze zachranit situaciu
 a s tym vypalovanim by som sa nebal, skor iba pri mulitplayeru ze to hras s kamaratmi aj niekolko hodin ale zase tam sa mi zda ze mapa sa meni kazdych 30 minut takze sa obraz zmeni, co moze zachranit situaciu  len otazka ostava ze ci to zvladne tych tridsat minut ale malo by to
 len otazka ostava ze ci to zvladne tych tridsat minut ale malo by to 

Krtek píše:Díky za odpovědi. Hry nehraji, takže to řešit nebudu. Ale nějaká slideshow z fotek bych si rád pustil. Jenže tam bude fotka tak max 20 seknd, takže by to nemělo nic udělat.
Tony:
Já mám vyhlédnuté tohle:
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=87633
Je to podobný model jako máš Ty. Také Full HD, akorát s menší uhlopříčkou.

Krtek píše:2 HDMI vstupy nevadí, protože mám receiver, který má 6 HDMI vstupů, takže defacto vše může jet přes něj.
Jak je to s tím dopočítáním rozlišení ? Slišel jsem, že do Full je to prý lepší a snažší , než do HD Ready.

, páč to řeším AV receiver, stejně, jako krtek !
 , páč to řeším AV receiver, stejně, jako krtek ! 

martinhamr píše:Zajímavé čtení,musím dodat že některé televizní stanice jsou na bodlo do šimpána.V současné době kdy je plazmová televize minimálně dost rozšířená mezi diváky.Používají otřesná loga,jako třeba NovaCinema,CS Film a další.Nechápu že se nepřizpůsobí současným trendům kdy jsou loga bílá.Nebo aspoň používají barvy které nejsou tak agresivní na vypalování do obrazovky.

Tony píše:Fajn napsáno ... Já to nechtěl popsat až tak technicky, ale v poho ...
 .....jestlipak znáte ty techničtější záležitosti třeba i u Samsungu a jejich modelových řad? Moc by mě to zajímalo.....
.....jestlipak znáte ty techničtější záležitosti třeba i u Samsungu a jejich modelových řad? Moc by mě to zajímalo.....

Tony píše:Capo :
Já se přiznám, že SAMSUNG plazmy detailněji neznám, bohužel ...
Krtek :
Pokud to myslíš s HD formáty vážně, tak o tom ani nepřemýšlej a dívej se jen na Full HD. Jinak si v podstatě nemusíš Blu Ray či HD DVD pořizovat, jelikož na HD Ready panelech obrazové možnosti těchto formátu nevyužiješ naplno ... A vzdálenost 4 metry na pravý HD obraz je dost. Z téhle vzdálenosti už ti u plazmy zaniknou detaily a přínos nebude žáden ... A co se týká SD zdrojů na Full HD panelu, tak jak už jsem psal výše, někdy budeš spokojený, někdy budeš trpět. Je jasné, že zatím většinou budeš sledovat "běžný" signál a HD obraz si budeš vychutnávat podstatně méně, ale o to větší odměna to pak zase bude ...

A neboj, staré dobré DVD bude hrát na obou rozlišeních dobře ... Spíš je občas problém u obyčejného analogu.
  A neboj, staré dobré DVD bude hrát na obou rozlišeních dobře ... Spíš je občas problém u obyčejného analogu. 

Krtek píše:Tony:
Jasně. Jde ale o to, jestli poznáš rozdíl mezi Full a Ready, když budeš koukat na BR ze 3 - 4 metrů. Je to blbý, že nemůžu posoudit, protože to nikdo nemá vystavený...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků