HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

Trilogie Matrix na Blu-ray ovládne letošní podzim

Upoutávky na nové články magazínu HDmag.cz, jehož je toto fórum nedílnou součástí.
Pravidla fóra
Upoutávky na články z magazínu HDmag.cz jsou zde z pochopitelného důvodu - aby se o nich dozvědělo co nejvíce návštěvníků tohoto fóra. Pokud máte nějaký jiný zajímavý článek, šup s ním do Zajímavých článků a odkazů.

Trilogie Matrix na Blu-ray ovládne letošní podzim

Příspěvekod d.f.h v pátek 25. 7. 2008 23:49:11

Už jen párkrát se vyspíme a bude to tady - bezpochyby nejočekávanější Blu-ray titul má konečně stanoveno datum vydání. Řeč je samozřejmě o The Ultimate Matrix Collection studia Warner. Je v tom ale jeden malý háček... a nebude se vám líbit.

http://hdmag.cz/clanek/trilogie-matrix- ... sni-podzim
Autor je šéfredaktorem magazínu HDmag.cz.
Blu-ray: 63 | Výbava: viz profil | Právě testuji: Oppo BDP-83
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Re: Trilogie Matrix na Blu-ray ovládne letošní podzim

Příspěvekod derek v sobota 26. 7. 2008 9:56:50

svatá pravda...nebude :D mě se totiž matrix nelíbil...teda jen jednička, ta byla fakt dobrá, ta se mi líbila, ale ty další dva díly...ty by si zasloužili maximálně vhs

na bd to chce spíš LOTRa
derek
400+
400+

Příspěvekod d.f.h v sobota 26. 7. 2008 10:04:36

Jak už jsem psal tady někde jinde - neberu to jako samostatné filmy, ale jako tři díly jednoho příběhu - samozřejmě plus epizody Animatrixu, protože ty jsou opravdu hodně důležité! Teprve všechno dohromady tvoří takový celek, jaký tvůrci zamýšleli. :idea: Extra ortodoxní fandové si k tomu přidají ještě hru Enter The Matrix, s tou já jsem ale bohužel neměl tu čest.

Samozřejmě chápu, že spousta lidí má ráda jen jedničku - to jim nemůže nikdo vzít. Warneři to také moc dobře vědí, proto taky jednotlivé filmy nevydávají na Blu-ray samostatně :twisted:
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod derek v sobota 26. 7. 2008 10:11:15

což je od nich velmi mazané...a blbé :(

ale stejně, proč tak strašně podvádějí evropu ? chápu, že je tady plno jazykových mutací, ale jaký je problém, nasekat na disk 30 titulků, ang (+něm+ru ) dabing a mám disk pro celou evropu a to už je pěknejch pár lidí a vyplatí se...
derek
400+
400+

Příspěvekod d.f.h v sobota 26. 7. 2008 10:19:08

Tak, to opravdu nechápu. Stejně si to každý objedná s Ameriky - viz případ s Blade Runnerem. Evropa to prostě vždycky bude mít těžší...
d.f.h
Administrátor
Administrátor

Zpět na HDmag.cz