Ok, větráčky snad problémem nebudou a tenhle drobný "problém" vypouštím z hlavy..
Ohledně her je ten problém, že snad každá má nějaký HUD, tachometr nebo víceméně statický ukazatel a tam bych se docela bál..ale pravda je ta, že tv kupuju také kvůli tomu, abych méně hrál a více koukal na filmy

spíš to bude tak že si to párkrát zkusím a pak budu tv používat hlavně na dvd, později blu-ray..
Taky se přikláním spíš k full, už jen z principu mi přijde divný utrácet tisíce za BR a "degradovat" to na 1024*768 displeji (nehledě na to, že je to 4/3 poměr na 16/9 televizi, takže ty pixely jsou obdélníčky a je to trochu vidět). Mě se z recenze na PX nelibí tahle věta: "Televizor dokáže zpracovat také signál 1080p/24Hz (například z Blu-ray přehrávače). Signál televizor zobrazí korektně, avšak s menším přesahem. Pokud chcete, máte možnost převzorkování obrazu vypnout." TAkže já se prostě bojím toho, že sice koupím dobrý tv za super cenu, ale za chvíli si budu rvát hlavu že jsem nešel do full.. a na ty fotky máš pravdu, 1024*768 je prostě dnes málo.
2,1 m? Super, to bez problému dosáhnu, já se bál abych nebyl jako v kině v první řadě

Ber to tak že doteď koukám jen na PC, tv jsem nikdy neměl a tak je to pro mě uhlopříčka nepředstavitelných rozměrů..

ale chápu asi správně, že jako u audia, na lepší si člověk zvykne velmi rychle..3m je moje maximum, ale o větší než 42" rozhodně neuvažuju, to je zatím moc na mě..nemůžu se takhle rozmazlovat, nehledě že na to nemám
Ještě jedna věc: teď už nevím jak PZ ale PX určitě měla problém se zobrazením statických bílých ploch (nějaký speciální signál Panasonicu, který prý pročištuje obrazovku a zabraňuje vypalování obrazu) vypadalo to podobně jako na PC když pustíš na CRT monitoru 60Hz signál, prostě to bliká..mám pocit že jsem si toho všiml i u PZ ale už nevím, viděl jsem toho mraky a už se mi to všechno plete..máš s tím zkušenost?