HDmag.cz

Vysoké rozlišení od začátku do konce. Blu-ray filmy, přehrávače, HDTV, HD audio a video, PlayStation 3...

Panasonic BD30 nebo Playstation 3

Co se nikam nehodí, to patří právě sem.

Re: Panasonic BD30 nebo Playstation 3

Příspěvekod st39.6 v pondělí 14. 4. 2008 17:29:00

psko je znamy tim, ze ma nacitani jedno z nejrychlejsich ...

krtek > ano, absence profilu 2.0 znamena, ze je zastaralej
zkus si koupit auto na petrolej a rict mi, ze je moderni
ad obraz > nemel sem sanci porovnavat sam, ale cet sem na hdf velky rozbory, kde se obraz resil. Lidi to srovnavali na 60´ bednach a FullHDckovejch projektorech. Vysledek - obraz je prakticky stejnej, nekterejm se akorat zdal o neco min ostrej, ale az po opravdovym stourani, na prvni pohled nikdo nic nezaznamenal
cell nahrazuje hodne vykonny videoobvody. spousta lidi si neuvedomuje, ze VSECHNY BD playery sou vicemene pocitace a ze z vykonostniho hlediska ma nad vsechny PSko navrch. Ze to video neni nejlepsi je dany jen algoritmama, ktery do pristroje Sony souplo, ikdyz je samozrejme jasny, ze SA playery na to maj spis HW technologie (ktery ale Cell statne dohani softem - viz on-air deinterlacing FullHD videi v pristim FW).
co se zvuku tyce - 7.1 audio stop je na discich minimum. zatim, samozrejme. kazdopadne PSko (zatim) neumi 7.1 "jen" u Dolby, jak to bude s DTS se nevi a PCM 7.1 ma.
docela me, krtku, prekvapuje, ze hlasas jak je psko zvukove min schopny nez jiny prehravace. od takovyho experta jako ses ty mi to pride o to divnejsi. Playstation ani jiny SA playery zvuk nezpracovavaj (pokud samozrejme nejsou navoleny nejaky dalsi upravy), pouze ho dekomprimujou (v pripade PCM samo ani to ne) a v ciste digitalni podobe - takovy, jaka je na disku, ho posilaj dal. Tzn. ze audio zpracuje az receiver. Tudiz je NAPROSTO jedno, jakej prehravac se o audio postara. Vykriky ala "tenhle ma lepsi zvuk nez tamhleten" me vzdycky dostavaj. Je to jen zalezitost nastaveni. Ve spouste pripadu to samozrejme vyzaduje velky stourani v FW, ale v zaklade posila pristroj audio NEDOTCENY dal :|
šéfredaktor HDmagu, redaktor MovieZone a TVzone

Blu-ray positive

My Blu Collection: http://st39-6.dvdaf.com/owned/blu-ray
st39.6
1000+
1000+

Příspěvekod st39.6 v pondělí 14. 4. 2008 17:29:56

btw krtkovu analogii samozrejme uz ponecham ladem. myslim, ze po srovnani pska s minidiscem uz vsichni vime, na cem si stojime (nekteri zrejme na vedeni...)

Blu-ray positive

st39.6
1000+
1000+

Příspěvekod Krtek v pondělí 14. 4. 2008 17:47:16

martinhamr píše:
Krtek píše:To dokazuje, že PS3 asi nebude takový zázrak jak se všude píše, ale pouze kompromis mezi cenou a kvalitou. Když ho strčí do kapsy i ten Samsung, tak co potom dražší a lepší modely.

Krtku kolik bluray přehrávačů jsi již měl doma a kolik Samsungů jsi viděl,když řekneš slovo " i Samsung" ? Tento Samsung je po obrazové a zvukové stránce mimořádně povedej. I tato stránmka je toho důkazem http://www.testeo.de/kategorie_produkte ... et-40.html Podívej se sem na tyto stránky,na to že je to již vcelku starší model,drží se víc než dobře!!!

Já reagoval na to co jsi psal. Ty sám jsi psal, že je ten Samsung lepší než PS3. A Modena nebo Tony sem už dávali detailní srovnání Samsungu a BD 30, z čehož bylo jasné, že BD 30 je parametrově i výbavou jinde než ten Samsung. Jestliže je tedy rozdíl s Samsungu a PS3 ve prospěch toho Samsungu, tak BD 30 na tom bude v porovnání s PS3 určitě daleko lépe. Vycházím z toho co jsi sám napsal. Co jsem testoval a co ne jsem Ti napsal jako odpověď do soukromé zprávy.
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod Krtek v pondělí 14. 4. 2008 17:59:44

To že je PS3 momentálně na špici vůbec neznamená, že za rok nebo dva tomu bude také tak. Inovace budou v rámci možností a jen do té doby, dokud bude PS3 vydělávat a dokud nebude ohrožovat produkci i ostatních přehrávačů od Sony. Navíc konkurence nikdy nespí. Do roka nebo dvou tu budou mraky přehrávačů za pár korun z Asie a určitě budou umět taky vše.

:mrgreen: :mrgreen: jo dobře, takže podle tvé "teorie" to bude tak, že jakmile konkurence BD přehrávačů výbavou dosáhne PS3, tak se rázem PS3 přestane prodávat a Sony přijde s PS4, do které ale stejně nebude moct přidat nic novýho, protože za a) by všechno přidala do PS3 a za b) má PS3 výkonově ještě takovou rezervu, že o nějaké PS4 ještě v Sony asi ani nepřemýšlej :D a za c) ještě teď jsou myslim prodejní čísla vyšší u PS2 než u PS3, takže jo, určitě za rok přijdou s PS4 :D :D :D :D :D jako sory, ale tos plácl fakt slušnou hovadinu s tou PS4kou :D :D

Já nevím co bude za rok, nebo za dva. Pokud Ty ano, pak jsi jasnovidec a upřímně gratuluji. Výrobky jsou od toho aby se prodávali. V momentě kdy se objeví něco lepšího, konkurence přide opět z něčím lepším. Ty píšeš jako kdyby PS3 byla definitivní kvalita a nebylo už co vylepšovat. BD je teprve na začátku. Kdyby bylo všechno tak jednoznačné pro PS3, nic jiného by se neprodávalo a ostatní výrobci by si ani neškrtli.
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod Krtek v pondělí 14. 4. 2008 18:10:29

st39.6 píše:btw krtkovu analogii samozrejme uz ponecham ladem. myslim, ze po srovnani pska s minidiscem uz vsichni vime, na cem si stojime (nekteri zrejme na vedeni...)

Neporovnávám PS3 s minidiskem. Jen jsem tím nastínil obchodní politiku Sony, která je vstřícná pouze k výrobkům, které se momentálně dobře prodávají. Na miliony lidí kteří uvěřili slibům o zlepšení byť v jiných odvětvích už kašle. Tohle by se u Panasonicu nikdy nestalo. Bohužel má Sony v hodně věcech před Panasonicem navrch, tak se musí člověk dobře dívat co vlastně kupuje a ne jen věřit nějakým slibům výrobce v nehynoucí budoucnost.
Je zajímavé jak všechno umíš hbitě otočit :mrgreen: Ty máš určitě taky PS3, že ? Musíš být na něj hodně hrdý. Tohle je ale diskuse a každý by měl mít právo na svůj názor ať už se Ti líbí, nebo ne. Tak přestaň s tím kamenováním, ju ? ;)
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod Krtek v pondělí 14. 4. 2008 18:39:59

No vidíš. Pak je jasný proč PS3 tolik hájíš. Mrzí mne, že jen převracíš to co píšu a v důsledku toho Ti uniká podstata věci. Vše co napíšu jen zpochybňuješ, vytahuješ v každé diskusi pořád jen neceiver a absolutně nesneseš když má někdo jiný názor než Ty. Pak nemá význam abych cokoliv psal. :roll:
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod Tony v pondělí 14. 4. 2008 18:41:26

No, PS3 je v HLAVNĚ herní konzole! To je nutno si uvědomit. A z toho přirozeně vyplívá, že vše ostatní je jaksi bonus navíc ... Je to naprosto stejné, jako DVD přehrávač, který přednostně přehrává DVD disky a "umí" přehrát i běžné CD nebo MP3 ... A vždy je u těchto "univerzálů" nějaký kompromis. Prostě něco za něco. To znamená, že kvalitní BD přehrávač bude v reprodukci BD disků ještě kvalitnější než PS3, stejně tak kvalitní CD přehrávač bude kvalitněji přehrávat čistokrevné CD disky oproti přehrávači DVD ...

Za ty prachy, co stojí,toho PS3 jistě umí dost , ale ten, kdo to myslí s BD vážně si PS3 prostě nekoupí. PS3 je především pro vyznavače her a k tomu je dokonale uzpůsobená. Drtivá většina lidí ji má stejně jen na hry a o BD nestojí. A ti, kteří to využívají i na BD, ji ve většině případů provozují přes různě kvalitní TV, popřípadě levné plastikové All In One kina ze supermarketu. Pak je samozřejmě skupina lidí, která má PS3 napojenou na velmi kvalitní TV i domácí kino a jsou spokojeni. Ale kvalita obrazu a zvuku pro "pravé" BD kino leží někde jinde, at' se vám to líbí nebo ne. Vydavané upgrady pro PS3 jsou sice chvályhodné, ale nikdy to nebude čistokrevný BD přehrávač ... A ten upgrade nemůže trvat věčně ... Je to jako s Volkswagenem Golf. Od třetí generace je to v podstatě jedno a to samé auto, jen s postupným faceliftem. Ale tohle přestává na konkurenci stačit. A Sony to samozřejmě ví, proto vyrábí a bude vyrábět čistokrevné stolní přehrávače v různém stupni výbavy, ceny i kvality ... Šlo o to, že PS3 měla být "vstupní" bránou do světa BD a tento tah Sony nakonec dokonale vyšel!

Jen to jen můj názor na toto téma a v žádném případě PS3 nezatracuji, svůj úkol plní jistě výborně, ale pro špičkové BD kino tohle není to pravé ořechové ... Design, který nekoresponduje se žádným komponentem, hlučný provoz, to jsou věci, které já osobně akceptuji v dětském pokoji, ale ne v kvalitně zařízeném obýváku ... Ceny špičkových stolních BD přehrávačů jdou pomalu dolů, výbava a kvalita nahorů a téměř u každého z nich je možný upgrade, stejně jako u PS3.

Bohužel, tohle téma je nekonečný boj pravověrných pařmenů a pravověrných hifistů a nikdy nebude mít konce, jelikož ani jedna strana nikdy neustoupí ... Ale od toho jsou diskuze, že? ;)
Tony
300+
300+

Příspěvekod st39.6 v pondělí 14. 4. 2008 18:52:22

krtek > a me zas mrzi, ze nechapes, ze nic neprevracim. uvadim to na pravou miru. ty jen smejslis nejaky svoje teorie a pokousis se mit cool nazor. ja vsechno opiram o fakta a argumentuju. nic takovyho sem od tebe jeste nezazil.
vlastne me to nemrzi ...

podivej se na tonyho. takhle vypada myslenka, kdyz ji nekdo vypusti s hlavou a patou. ne nejaky tvoje nesmyslny fabulace.
(jen bych si, tony, dovolil podotknout, ze psko kupodivu vetsina lidi jako konzoli nepouziva, naopak ho vetsi mnozstvi lidi pouziva jako player. coz samozrejme xboxari radi vytahujou a SAckari zase vracej tvym "je to hybrid, neni to SA". pritom si nikdo z nich neuvedomuje, ze moderni technologie dovolujou umet i vic, nez jednu vec ... /je to takovej zvlastne zazitej zvyk - jedna vec musi umet jen jednu vec, ne nic jinyho. kdyby muj toustovac najednou umel uvarit vodu, urcite by ji neumel varit tak dobre jako rychlovarna konvice;)))/...)

Blu-ray positive

st39.6
1000+
1000+

Příspěvekod olda v pondělí 14. 4. 2008 19:41:12

Tony píše:No, PS3 je v HLAVNĚ herní konzole! To je nutno si uvědomit. A z toho přirozeně vyplívá, že vše ostatní je jaksi bonus navíc ... Je to naprosto stejné, jako DVD přehrávač, který přednostně přehrává DVD disky a "umí" přehrát i běžné CD nebo MP3 ... A vždy je u těchto "univerzálů" nějaký kompromis. Prostě něco za něco. To znamená, že kvalitní BD přehrávač bude v reprodukci BD disků ještě kvalitnější než PS3, stejně tak kvalitní CD přehrávač bude kvalitněji přehrávat čistokrevné CD disky oproti přehrávači DVD ...

Za ty prachy, co stojí,toho PS3 jistě umí dost , ale ten, kdo to myslí s BD vážně si PS3 prostě nekoupí. PS3 je především pro vyznavače her a k tomu je dokonale uzpůsobená. Drtivá většina lidí ji má stejně jen na hry a o BD nestojí. A ti, kteří to využívají i na BD, ji ve většině případů provozují přes různě kvalitní TV, popřípadě levné plastikové All In One kina ze supermarketu. Pak je samozřejmě skupina lidí, která má PS3 napojenou na velmi kvalitní TV i domácí kino a jsou spokojeni. Ale kvalita obrazu a zvuku pro "pravé" BD kino leží někde jinde, at' se vám to líbí nebo ne. Vydavané upgrady pro PS3 jsou sice chvályhodné, ale nikdy to nebude čistokrevný BD přehrávač ... A ten upgrade nemůže trvat věčně ... Je to jako s Volkswagenem Golf. Od třetí generace je to v podstatě jedno a to samé auto, jen s postupným faceliftem. Ale tohle přestává na konkurenci stačit. A Sony to samozřejmě ví, proto vyrábí a bude vyrábět čistokrevné stolní přehrávače v různém stupni výbavy, ceny i kvality ... Šlo o to, že PS3 měla být "vstupní" bránou do světa BD a tento tah Sony nakonec dokonale vyšel!

Jen to jen můj názor na toto téma a v žádném případě PS3 nezatracuji, svůj úkol plní jistě výborně, ale pro špičkové BD kino tohle není to pravé ořechové ... Design, který nekoresponduje se žádným komponentem, hlučný provoz, to jsou věci, které já osobně akceptuji v dětském pokoji, ale ne v kvalitně zařízeném obýváku ... Ceny špičkových stolních BD přehrávačů jdou pomalu dolů, výbava a kvalita nahorů a téměř u každého z nich je možný upgrade, stejně jako u PS3.

Bohužel, tohle téma je nekonečný boj pravověrných pařmenů a pravověrných hifistů a nikdy nebude mít konce, jelikož ani jedna strana nikdy neustoupí ... Ale od toho jsou diskuze, že? ;)

Tony: slysel jsem ,že rozdíl v obraze mezi Samsungem a Panasonicem ,není v podstatě žádný ,hodnoceno normálním uživatelem ,myslím na plazmě ,kdyby Panasonic stál ,tak jak Samsung,ano ale za tuhle cenu je to dost ..Proto je výhodnější v tomto směru PS3...zase se bavím o normálních uživatelých a ne tech co maj plátno jako v kině ,tam netuším jak to je ,jinak jsem koupil Panasonic 100 a jsem doslova nadšen ,jak obrazem ,tak zvukem ...
olda
200+
200+

Příspěvekod martinhamr v pondělí 14. 4. 2008 20:36:18

Krtek píše:
martinhamr píše:
Krtek píše:To dokazuje, že PS3 asi nebude takový zázrak jak se všude píše, ale pouze kompromis mezi cenou a kvalitou. Když ho strčí do kapsy i ten Samsung, tak co potom dražší a lepší modely.

Krtku kolik bluray přehrávačů jsi již měl doma a kolik Samsungů jsi viděl,když řekneš slovo " i Samsung" ? Tento Samsung je po obrazové a zvukové stránce mimořádně povedej. I tato stránmka je toho důkazem http://www.testeo.de/kategorie_produkte ... et-40.html Podívej se sem na tyto stránky,na to že je to již vcelku starší model,drží se víc než dobře!!!

Já reagoval na to co jsi psal. Ty sám jsi psal, že je ten Samsung lepší než PS3. A Modena nebo Tony sem už dávali detailní srovnání Samsungu a BD 30, z čehož bylo jasné, že BD 30 je parametrově i výbavou jinde než ten Samsung. Jestliže je tedy rozdíl s Samsungu a PS3 ve prospěch toho Samsungu, tak BD 30 na tom bude v porovnání s PS3 určitě daleko lépe. Vycházím z toho co jsi sám napsal. Co jsem testoval a co ne jsem Ti napsal jako odpověď do soukromé zprávy.

Mám oba doma a srovnání je tak 100% obraz + zvuk pro samsung,95% pro PS3.Důvod - obraz se mi nezdá tak ostrý. Ostatní funkce má PS3 dokonalé !!!
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Příspěvekod Capo v pondělí 14. 4. 2008 20:55:18

martinhamr píše:Mám oba doma a srovnání je tak 100% obraz + zvuk pro samsung,95% pro PS3.Důvod - obraz se mi nezdá tak ostrý. Ostatní funkce má PS3 dokonalé !!!

No bóže, tak si ho přiostříš na TV :)
"Fry pojď s námi ven."
"Proč? Vždyť ta televize má větší rozlišení než reálnej svět!"

Blu-ray
Obraz jak skalpel
Zvuk jak břitva
Řinčení kapel
Vítězná bitva!
Capo
750+
750+

Příspěvekod Dave v pondělí 14. 4. 2008 21:20:35

mno.., záměrně jsem nepsal nic podrobného a to jedině proto, abych se dozvěděl co nejvíce detailů od obou zařízení. Pravda PS3 je už na trhu nějakou tu dobu ale BD30 u nás ještě ne, nicméně nějaké to info na webu je. Ale řeknu Vám - co se tady člověk všechno nedoví.. :lol: Pokud napíšu že se rozhoduju mezi PS3 a BD30 tak nepotřebuju vědět kdy bude PS4.. :D ani porovnání s minidiskem.. :mrgreen: Proč si vážím tohoto diskuzního fóra je samozřejmně že se něco dozvím a né keci okolo. Ano mluvím o věcných připomínkách jako píše ST39.6 výhody - nevýhody nebo Capo o hluku. To jsou pro mě fakta. Nepleťe si pojem-průjem, holinky-hodinky. Fakta, fakta, fakta nebo odkazy. Každopádně díky všem za názory a tipy, ani jsem nedoufal že to bude tak obsáhlý ale to je dobře nééé.. ;)
Zvuk bude 5.1 - nic lepšího neplánuji.

Dovolte mi abych to shrnul:

PS3 mi nabízí /profil 2.0/HDD/Wifi/Udpate FW/ethernet/hry - a je hlučné
BD30 nabízí /vzhled/ ? co dál..?

takže ....
... je mnoho věcí mezi nebem a počítačem
Dave
400+
400+

Příspěvekod martinhamr v úterý 15. 4. 2008 11:59:28

Tony píše:No, PS3 je v HLAVNĚ herní konzole! To je nutno si uvědomit. A z toho přirozeně vyplívá, že vše ostatní je jaksi bonus navíc ... Je to naprosto stejné, jako DVD přehrávač, který přednostně přehrává DVD disky a "umí" přehrát i běžné CD nebo MP3 ... A vždy je u těchto "univerzálů" nějaký kompromis. Prostě něco za něco. To znamená, že kvalitní BD přehrávač bude v reprodukci BD disků ještě kvalitnější než PS3, stejně tak kvalitní CD přehrávač bude kvalitněji přehrávat čistokrevné CD disky oproti přehrávači DVD ...

Tony,teď jsi se ale kapku nachytal na švestkách.A o proti minulím příspěvkům si protiřečíš.Pokud tedy je PS3 o proti běžným BD přehrávačům horší ( dle tebe,určitě jsi v prxi porovnání neviděl ) Proč se tolik těšíte na BD30 nebo BD50? Vždyť mi neříkej že "10" hraje o tolik hůř,že máte potřebu si kupovat něco nového?
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Příspěvekod Tony v úterý 15. 4. 2008 21:46:34

martinhamr píše:

Tony,teď jsi se ale kapku nachytal na švestkách.A o proti minulím příspěvkům si protiřečíš.Pokud tedy je PS3 o proti běžným BD přehrávačům horší ( dle tebe,určitě jsi v prxi porovnání neviděl ) Proč se tolik těšíte na BD30 nebo BD50? Vždyť mi neříkej že "10" hraje o tolik hůř,že máte potřebu si kupovat něco nového?

Ty musíš vždy vše komentovat, že? Přiznám se, že zcela nechápu, kam tímhle svým výkřikem míříš ... :roll: Já tady napsal svůj názor na PS3. V něm PS3 nijak nepotápím ... Byla první na trhu, ve své třídě je nejlepší, ale NIKDY to nebude "čistokrevný" BD přehrávač! Vždy je to v prvé řadě herní konzole s možností přehrávání BD, CD, DVD disků a spoustou dalších možností ...

BD10 je "stařík", o tom žádná ... Ale věř, že slyšet zvuk z BD10 a z PS3 je pořádný rozdíl! Jak klasické stereo, tak i prostorový poslech ... Obrazově bude srovnatelný s PS3, ale co se týká nových BD30 a BD50, tak věř tomu, že obrazově budou ještě o stupínek výše, než PS3 ... Stejně jako nové stolní BD přehrávače od samotné SONY ... A taky věř tomu, že BD50 bude patřit mezi to nejlepší, co si budeš moct vůbec koupit, at' se ti to líbí nebo ne! Zas tak moc ty testy nežer, SONY sice odvedla s PS3 pořádný kus práce při podpoře formátu BD a za to ji patří velký dík, ale konkurence nespí. Upgrade doplní spoustů věci, ale ještě ostřejší obraz, audiofilní zvukové obvody nebo tichý provoz nedokáže! PS3 v ŽÁDNÉM případě nehraje špatně, naopak, pro drtivou většinu uživatelů to je oprávněně špička, ale k maximálním možnostem OBRAZU a ZVUKU tohoto nového fomátu ji vždy bude kousíček chybět! Srovnávat herní konzoli s čistokrevným BD přehrávačem je jako srovnávat jablka s hruškama ... :!:

P.S. Píšeš, že já jsem se nachytal na švestkách a že si protiřečím ... Hmm, tak proč máš tedy doma toho SAMSUNGa? A proč má ten SAMSUNG podle tebe byt' sice mírně, ale přece jen navrch proti PS3? Čím to asi bude? Můžeš nám to tedy objasnit? Rád se nechám poučit, vážně ... :roll:
Tony
300+
300+

Příspěvekod Krtek v úterý 15. 4. 2008 22:51:50

Tony:
To je asi největší problém tohoto webu. Včera jsem přemýšlel, proč se vlastně jmenuje 1080p. Myslím, že by bylo vhodnější přejmenovat ho na PS3. Většina lidí zde má tuhle mašinu a nejsou schopni akceptovat i to, že jsou na trhu jiné přístroje a o jejich kvalitě ani nemluvě. Bohužel namyšlenost některých jedinců nezná mezí, takže pokud zpochybňuješ PS3, jsi vlastně také debil stejně jako já, protože nevíš co je na světě nejlepší. V podstatě jsou tu aktivní jen tři vlákna a ve všech se řeší PS3. Zbytek webu stojí a kdyby tu nebyl, nikdo by si toho ve své zaujatosti ani nevšimnul.

Přemýšlím k čemu jsou vlastně tyhle diskuse dobré a prospěšné. Když napíšu, něco o bednách tak zaujatě propaguji jen jedinou značku a vlastně tomu nerozumím. Kdo koukl do mého profilu ví, že tomu tak není. Když napíšu něco o receiveru, tak je mi naznačeno, že to vlastně nikoho nezajímá, protože receiver tady má snad jen Martinhamr. Jeden mne u toho ztrapní a další dva se tomu smějí. Aktivně chodím na čtyři další podobná fóra už asi 9 let, většinu lidí znám osobně ze srazů už mnoho let včetně některých z vás, ale takové chování jsem opravdu ještě nezažil. :roll: A to jsem jen citoval to co napsal Martinhamr.

Dokud nebudou mít lidi peníze na kvalitní techniku a budou kupovat pouze to nejlevnější na trhu, dokud budou bezmezně věřit že s PS3 mají doma to nejlepší co existuje i za cenu sprostého shazování ostatních kteří se snaží tou svojí troškou do mlýna také přispět byť třeba po zvukové stránce, nebo poradit v jiných věcech, nebo prostě jen vysvětlit něco na názorném příkladu z jiné oblasti aniž by to kdokoliv překroutil nebo dotyčného ztrapnil, pak tyhle diskuze nemají smysl. Je to smutné, ale bohužel je to tak. :roll: Můžete se tady dohadovat dál.
Naposledy upravil Krtek dne úterý 15. 4. 2008 23:37:22, celkově upraveno 2
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod martinhamr v úterý 15. 4. 2008 23:13:30

Tony píše:P.S. Píšeš, že já jsem se nachytal na švestkách a že si protiřečím ... Hmm, tak proč máš tedy doma toho SAMSUNGa? A proč má ten SAMSUNG podle tebe byt' sice mírně, ale přece jen navrch proti PS3? Čím to asi bude? Můžeš nám to tedy objasnit? Rád se nechám poučit, vážně ... :roll:

No já si vzpomínám na debatu ohledně zvuku,jestli pouštět CD z CD přehrávače nebo DVD přehrávače... Tam jste mě kamenovali jako magora když si říkám že CD přehrávač není na stejné úrovni co se týče reprodukce zvuku jako DVD přehrávač. Vždyť to jsou pořád jen 1 a 0. Máš pravdu že vše co je univerzální není tak dobré jako to co je speciální.To naprosto souhlasím,a Samsung je lepší než PS3,( obraz + zvuk) ovšem jen v přímém porovnání,při podrobném nastavení který PS3 nabízí,které je již opravdu dost slušné,to člověk skoro nepozná!

PS : Tony ty máš svého oprávněného favorita Panasonic,já zase Onkyo.Letos se snad do konce roku dočkám! ;)
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Příspěvekod st39.6 v úterý 15. 4. 2008 23:46:00

ad smutny krtek :mrgreen:

panacek hraje ublizenyho :lol: me likes
njn

jentak mimochodem - vlastni receiver nemam, ale u taty, kde sem jednou za ctrnact dni a sleduju vsechny svoje filmy /samozrejme na ne kouknu i doma;)/, mame velice solidni /a prakticky novy/ domaci kino, takze bych se teoreticky moh zaradit mezi "majitele receiveru" /to zni jak nejaka nabozenska skupina...joooo, sme dobryyyy/. nemame tak drahej receiver jako krtek, takze se s nim samozrejme nemuzu rovnat :D , jen to rikam v reakci na to "ps3 forum" ... a dostavam se tim k jadru pudla. Tatka chtel koupit samozrejme i BD player /ctyri mesice zpatky ci tak nejak/. Byli sme u znamyho, kterej mel Samsunga, byli sme v elvii na karlaku a /tam sem nebyl, jen tata/ v nejakym kseftu nekde v prdeli :D , kde otko koukal jeste na neco. ale to je jedno, pointa je, ze sme nakonec stejne skoncili u PSka a rozhodne to nebylo z hypu/financnich duvodu (zkratka receno to bylo hlavne proto, ze je ten player bezproblemovej). a ted k tomu uplnymu jadru ;) - vis, krtku, aniz bych te ted nejak chtel urazet, nebo z tebe delat debila, ci co to pises, ja ti rozumim, ze se cejtis jako hvezda, kdyz muzes rict ze mas drahou (nerikam nejdrazsi, abys nezacal vytahovat ceniky s nejakym highendovym matrosem;)) techniku, ze mas hvezdnej receiver (ale nemas FullHDckovou televizi ... no, hlavne ze to s tim myslis vazne) a vyborny bedny. Stejne jako rozumim tomu, ze opovrhujes necim, co je levnejsi a tudiz smrdi lacinosti. Rozumim dokonce tomu, ze stale zijes v dobe dvdplayeru a nechapes technologickou zmenu u BD, nechapes ten pokrok, kdy technologie prakticky maze jakykoliv rozdily v hardwaru /co se vystupni technologie tyce/. Chapu spousty nesmyslu, ktery se ti v hlave honej. Ale nechapu, jak sem potom muzes prijit, a prakticky ze sebe delat chudinku, kterou sice nikdo nechape, ale ma v ramci fora nejdrazsi vybavu, takze ma automaticky ve vsem pravdu. A jeste vsem pripominas, jak prekrucuju tvoje ubohoucky nazory. Ach, jak male decko.
Jako pan drahej vsechno sem pak prides a zacnes machrovat (na v mym pripade STUDENTY ktery nemaj penize!!!) a ohanet se cenama, abys pak moh rict - "hm, tohle je levny, to neni tak dobry jako to moje drahy. nuz to je jedno, ze sou to dve stejny technologie, ta nalevo je drazsi a tudiz lepsi, ja to prodavam, ja vedet vsechno", po necem podobnym pak predlozis svoje ochably argumenty zalozeny na nejakejch pocitech "jak by to asi mohlo" a kdyz pred tebe pak nekdo predlozi reakci zalozenou na informacich a padnejch argumentech, stahnes ocas, chvilku mlcis a pak si zacnes stezovat, jak tvoje pravdivy nazory vsichni prekrucujou a jak ses vlastne, ooo velky pravdivy, nepochopen. uvedomujes si vubec, jak je to smesny?
ja teda na forech nejsem devet let, ale jen tri, nicmene neboj, taky sem se s nicim podobnym nikdy nesetkal. ted uz aspon vim, co je to efekt mluveni do dubu a pocinani si s nekym, kdo ma penize na to, aby si moh vymejslet svoje vlastni pravdy :o :?

(a ano, za tri roky pudu a koupim si ten znatelne lepsi prehravac. ale ted vim, ze mam za dverma tu nejlepsi variantu. nerikam nejlepsi player, stezi by se momentalne neco takovyho naslo. nejlepsi variantu. a do ty doby budu muset poslouchat, jaky delam jak doma, tak u taty kompromisy ... )

Blu-ray positive

st39.6
1000+
1000+

Příspěvekod Krtek v středa 16. 4. 2008 0:21:13

Teď si protiřečíš v každé druhé větě. Když už kecáš hlouposti, tak si alespoň přečti to co jsi psal předtím. Nahraji uraženýho, jen jsem zvyklý diskutovat na trošku jiné úrovni a respektovat názory ostatních. A podle Tebe jsem ten špatnej, protože mám něco na co Ty bohužel nemáš nemáš peníze. To je tedy opravdu argument. :roll:, nebo sprostá závist ?
Já nekupuji věci s vědomím, že si za rok nebo dva až na to budu mít koupím něco lepšího. A FullHD opravdu nemám a ani po ni netoužím. Věř, že pokud bych jí chtěl, mohu si jí dovolit koupit novou třeba každý měsíc. Ostatně svůj názor na FullHD jsem zde již popsal když jsem sháněl TV. Nechci se přít o to co je lepší a co ne. Píšu o věcech z praxe, zatím co Ty chodíš s taťkem po Václaváku okukovat výlohy.
Jsem optimista a věřím, že až bude na trhu víc HD modelů, pak budou tyhle diskuse na trochu jiné úrovni - přinejmenším v rámci slušného chování a respektu. Tohle opravdu nemám za potřebí a PS3 zatím také neplánuji. Možná děckám na vánoce do pokojíku kvůli hrám :roll:
Krtek
1000+
1000+

Příspěvekod st39.6 v středa 16. 4. 2008 0:40:10

nejaky priklady toho protireceni? nebo blbosti co sem napsal?
a nerek sem, ze na to nemam - o ano, muzu se tu chlubit tim, ze mam na uctu sto tisic (dobre, sedmdesat protoze sem kupoval ntbk). ale nehodlam je utracet, respektive vedu "druhy setreni". nevim, jestli si ted vubec neco cet, ale mam na to kde koukat a mam na cem (tvuj nazor na FullHD uz si bohuzel nepamatuju ...) a mam to jak poslouchat. To ze si to nemuzu pustit kdy se mi zachce, protoze do myho pokoje "nema smysl bedny kupovat" je vec druha. Kazdopadne ti opravdu nemam co zavidet, zas si moc nefandi. A je prima vedet, ze krom toho ze mas drahej receiver si taky muzes kazdej den kupovat novou televizi. jeste s necim by ses nam chtel sverit, o veliky? :shock:
nerikam "podle Tebe jsem ten špatnej, protože mám něco na co Ty bohužel nemáš nemáš peníze", rikam, ze ja nad tim /koupi neceho/ narozdil od tebe dokazu premejslet. nesaham hned po tom, co je drahy a jelikoz si to muzu dovolit, tak to beru abych se tim pak nekde chlubil. beru tu nejrozumnejsi variantu. vis vubec pri vsi svy namyslenosti co to znamena?nejrozumnejsi varianta
btw svoje "jsem zvykly respektovat nazory ostatnich" si nech pro nekoho jinyho :lol:

Blu-ray positive

st39.6
1000+
1000+

Příspěvekod rcorp v středa 16. 4. 2008 0:48:05

Vy jste šašci. Já mám PC mechaniku, 22" monitor, integrovanou zvukovku a stereo repráky od Geniusu. Beat me. :D
rcorp
0+
0+

Příspěvekod st39.6 v středa 16. 4. 2008 0:52:45

tys byl dycky blazen :D
kazdopadne u krtka si prave skoncil. na toho ses moc low-end ... ale zase mas zobrazovac, na kterym ten rozdil poznas lip nez on :D
btw ja mam v pokoji trikanalovy creative, ktery jeste nedavno odehraly vetsinu DVDcek pokud nebyl volnej ani jeden z obyvaku :D I know how you feel ;)

Blu-ray positive

st39.6
1000+
1000+

Příspěvekod martinhamr v středa 16. 4. 2008 8:25:03

Původně to byla debata jestli koupit BD30 nebo PS3 :) Chudák tazatel,ten aby se z toho picnul.
Naposledy upravil martinhamr dne středa 16. 4. 2008 10:16:43, celkově upraveno 1
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Příspěvekod eko v středa 16. 4. 2008 9:27:18

njn trosku se to zvrhlo :mrgreen:
eko
500+
500+

Příspěvekod martinhamr v středa 16. 4. 2008 10:16:12

Dave píše:Zdravím,

uvažuji o koupi přehrávače a rozhoduji se mezi výše uvedenými kandidáty. Co je lepší..? Který z nich mi přinese více užitku..?
Prosím o vaše názory a tipy.

Díky,

Zeptám se tě takto,jsi li opravdový fanda (nemám na mysli po finanční stránce) do domácího kina,tak si počkej na BD50.Jestli si třeba občas i rád zahraješ nějakou hru,tak s PS3 neprohloupíš,určitě je to dobrá volba.Všechny nové přehrávače se liší jen v detailech.Důležité je co pro tebe je důležité... Prostě těžko se dá říct co je lepší. ;)
www.gsluka.cz mrkněte...
martinhamr
1000+
1000+

Předchozí

Zpět na Na volné téma