martinhamr píše:Krtek píše:To dokazuje, že PS3 asi nebude takový zázrak jak se všude píše, ale pouze kompromis mezi cenou a kvalitou. Když ho strčí do kapsy i ten Samsung, tak co potom dražší a lepší modely.
Krtku kolik bluray přehrávačů jsi již měl doma a kolik Samsungů jsi viděl,když řekneš slovo " i Samsung" ? Tento Samsung je po obrazové a zvukové stránce mimořádně povedej. I tato stránmka je toho důkazem http://www.testeo.de/kategorie_produkte ... et-40.html Podívej se sem na tyto stránky,na to že je to již vcelku starší model,drží se víc než dobře!!!
To že je PS3 momentálně na špici vůbec neznamená, že za rok nebo dva tomu bude také tak. Inovace budou v rámci možností a jen do té doby, dokud bude PS3 vydělávat a dokud nebude ohrožovat produkci i ostatních přehrávačů od Sony. Navíc konkurence nikdy nespí. Do roka nebo dvou tu budou mraky přehrávačů za pár korun z Asie a určitě budou umět taky vše.
![]()
jo dobře, takže podle tvé "teorie" to bude tak, že jakmile konkurence BD přehrávačů výbavou dosáhne PS3, tak se rázem PS3 přestane prodávat a Sony přijde s PS4, do které ale stejně nebude moct přidat nic novýho, protože za a) by všechno přidala do PS3 a za b) má PS3 výkonově ještě takovou rezervu, že o nějaké PS4 ještě v Sony asi ani nepřemýšlej
a za c) ještě teď jsou myslim prodejní čísla vyšší u PS2 než u PS3, takže jo, určitě za rok přijdou s PS4
![]()
![]()
![]()
![]()
jako sory, ale tos plácl fakt slušnou hovadinu s tou PS4kou
![]()
st39.6 píše:btw krtkovu analogii samozrejme uz ponecham ladem. myslim, ze po srovnani pska s minidiscem uz vsichni vime, na cem si stojime (nekteri zrejme na vedeni...)
Tony píše:No, PS3 je v HLAVNĚ herní konzole! To je nutno si uvědomit. A z toho přirozeně vyplívá, že vše ostatní je jaksi bonus navíc ... Je to naprosto stejné, jako DVD přehrávač, který přednostně přehrává DVD disky a "umí" přehrát i běžné CD nebo MP3 ... A vždy je u těchto "univerzálů" nějaký kompromis. Prostě něco za něco. To znamená, že kvalitní BD přehrávač bude v reprodukci BD disků ještě kvalitnější než PS3, stejně tak kvalitní CD přehrávač bude kvalitněji přehrávat čistokrevné CD disky oproti přehrávači DVD ...
Za ty prachy, co stojí,toho PS3 jistě umí dost , ale ten, kdo to myslí s BD vážně si PS3 prostě nekoupí. PS3 je především pro vyznavače her a k tomu je dokonale uzpůsobená. Drtivá většina lidí ji má stejně jen na hry a o BD nestojí. A ti, kteří to využívají i na BD, ji ve většině případů provozují přes různě kvalitní TV, popřípadě levné plastikové All In One kina ze supermarketu. Pak je samozřejmě skupina lidí, která má PS3 napojenou na velmi kvalitní TV i domácí kino a jsou spokojeni. Ale kvalita obrazu a zvuku pro "pravé" BD kino leží někde jinde, at' se vám to líbí nebo ne. Vydavané upgrady pro PS3 jsou sice chvályhodné, ale nikdy to nebude čistokrevný BD přehrávač ... A ten upgrade nemůže trvat věčně ... Je to jako s Volkswagenem Golf. Od třetí generace je to v podstatě jedno a to samé auto, jen s postupným faceliftem. Ale tohle přestává na konkurenci stačit. A Sony to samozřejmě ví, proto vyrábí a bude vyrábět čistokrevné stolní přehrávače v různém stupni výbavy, ceny i kvality ... Šlo o to, že PS3 měla být "vstupní" bránou do světa BD a tento tah Sony nakonec dokonale vyšel!
Jen to jen můj názor na toto téma a v žádném případě PS3 nezatracuji, svůj úkol plní jistě výborně, ale pro špičkové BD kino tohle není to pravé ořechové ... Design, který nekoresponduje se žádným komponentem, hlučný provoz, to jsou věci, které já osobně akceptuji v dětském pokoji, ale ne v kvalitně zařízeném obýváku ... Ceny špičkových stolních BD přehrávačů jdou pomalu dolů, výbava a kvalita nahorů a téměř u každého z nich je možný upgrade, stejně jako u PS3.
Bohužel, tohle téma je nekonečný boj pravověrných pařmenů a pravověrných hifistů a nikdy nebude mít konce, jelikož ani jedna strana nikdy neustoupí ... Ale od toho jsou diskuze, že?
Krtek píše:martinhamr píše:Krtek píše:To dokazuje, že PS3 asi nebude takový zázrak jak se všude píše, ale pouze kompromis mezi cenou a kvalitou. Když ho strčí do kapsy i ten Samsung, tak co potom dražší a lepší modely.
Krtku kolik bluray přehrávačů jsi již měl doma a kolik Samsungů jsi viděl,když řekneš slovo " i Samsung" ? Tento Samsung je po obrazové a zvukové stránce mimořádně povedej. I tato stránmka je toho důkazem http://www.testeo.de/kategorie_produkte ... et-40.html Podívej se sem na tyto stránky,na to že je to již vcelku starší model,drží se víc než dobře!!!
Já reagoval na to co jsi psal. Ty sám jsi psal, že je ten Samsung lepší než PS3. A Modena nebo Tony sem už dávali detailní srovnání Samsungu a BD 30, z čehož bylo jasné, že BD 30 je parametrově i výbavou jinde než ten Samsung. Jestliže je tedy rozdíl s Samsungu a PS3 ve prospěch toho Samsungu, tak BD 30 na tom bude v porovnání s PS3 určitě daleko lépe. Vycházím z toho co jsi sám napsal. Co jsem testoval a co ne jsem Ti napsal jako odpověď do soukromé zprávy.
martinhamr píše:Mám oba doma a srovnání je tak 100% obraz + zvuk pro samsung,95% pro PS3.Důvod - obraz se mi nezdá tak ostrý. Ostatní funkce má PS3 dokonalé !!!
Tony píše:No, PS3 je v HLAVNĚ herní konzole! To je nutno si uvědomit. A z toho přirozeně vyplívá, že vše ostatní je jaksi bonus navíc ... Je to naprosto stejné, jako DVD přehrávač, který přednostně přehrává DVD disky a "umí" přehrát i běžné CD nebo MP3 ... A vždy je u těchto "univerzálů" nějaký kompromis. Prostě něco za něco. To znamená, že kvalitní BD přehrávač bude v reprodukci BD disků ještě kvalitnější než PS3, stejně tak kvalitní CD přehrávač bude kvalitněji přehrávat čistokrevné CD disky oproti přehrávači DVD ...
martinhamr píše:Tony píše:No, PS3 je v HLAVNĚ herní konzole! To je nutno si uvědomit. A z toho přirozeně vyplívá, že vše ostatní je jaksi bonus navíc ... Je to naprosto stejné, jako DVD přehrávač, který přednostně přehrává DVD disky a "umí" přehrát i běžné CD nebo MP3 ... A vždy je u těchto "univerzálů" nějaký kompromis. Prostě něco za něco. To znamená, že kvalitní BD přehrávač bude v reprodukci BD disků ještě kvalitnější než PS3, stejně tak kvalitní CD přehrávač bude kvalitněji přehrávat čistokrevné CD disky oproti přehrávači DVD ...
Tony,teď jsi se ale kapku nachytal na švestkách.A o proti minulím příspěvkům si protiřečíš.Pokud tedy je PS3 o proti běžným BD přehrávačům horší ( dle tebe,určitě jsi v prxi porovnání neviděl ) Proč se tolik těšíte na BD30 nebo BD50? Vždyť mi neříkej že "10" hraje o tolik hůř,že máte potřebu si kupovat něco nového?
Tony píše:P.S. Píšeš, že já jsem se nachytal na švestkách a že si protiřečím ... Hmm, tak proč máš tedy doma toho SAMSUNGa? A proč má ten SAMSUNG podle tebe byt' sice mírně, ale přece jen navrch proti PS3? Čím to asi bude? Můžeš nám to tedy objasnit? Rád se nechám poučit, vážně ...
Dave píše:Zdravím,
uvažuji o koupi přehrávače a rozhoduji se mezi výše uvedenými kandidáty. Co je lepší..? Který z nich mi přinese více užitku..?
Prosím o vaše názory a tipy.
Díky,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků