Fox píše:Jinak ty obrázky děláš z nějakých HD ripů nebo máš v PC Blue-ray mechaniku?Já bych taky klidně přispěl ale zaprvé nemám BR mechaniku a zadruhé nevím jestli bych se přes všechny ty prográmky prokousal k výsledkuŘíkám škoda že PS3 v sobě nemá fukci dělání screenshotů-z HDD pěkně na flešku s je to hned
Myslím že by to vůbec nebyl žádnej problém, já mám jěště SACD/DVD přehrávač od Sony a tam je funkce dělání si wallpaperů z filmu na plochu hl. menu přehrávače-snad to někdy v nějakým firmwaru bude
Dave píše:existuje nějaký soft kde by šlo mountnout BD podobně jako DVD v deamonu...? Dík.
d.f.h píše:Takže Big Fish: http://hdmag.cz/film/velka-ryba-blu-ray
Dave píše:d.f.h píše:Takže Big Fish: http://hdmag.cz/film/velka-ryba-blu-ray
tak to ten Rambo byl 100x lepší ale jinak good.
Fox píše:No schválně jsem se díval na screeny na blue-ray.com a třeba I am Legend a I, Robot-oba filmy dostaly za obraz plnej počet ale jak se dívám tak se dívám I, Robot je hezčí-ono to taky asi bude tím jak je každej film sejmutej-a oni to v podstatě v té recenzi píšou, že některej je víc do šeda, některej zase do tmava, odstíny, saturace atd.ve výsledku to je tak že oba filmy si zaslouží stejný ohodnocení ale prostě každej film mmá jiný podání a to se ukáže i na fotce-jinak jde vidět že Big Fish už je zase o krok dál
d.f.h píše:Fox píše:No schválně jsem se díval na screeny na blue-ray.com a třeba I am Legend a I, Robot-oba filmy dostaly za obraz plnej počet ale jak se dívám tak se dívám I, Robot je hezčí-ono to taky asi bude tím jak je každej film sejmutej-a oni to v podstatě v té recenzi píšou, že některej je víc do šeda, některej zase do tmava, odstíny, saturace atd.ve výsledku to je tak že oba filmy si zaslouží stejný ohodnocení ale prostě každej film mmá jiný podání a to se ukáže i na fotce-jinak jde vidět že Big Fish už je zase o krok dál
Tak tak, ono prostě podle screenshotu si člověk nesmí dělat celkový obrázek o filmu, v pohybu vypadá všechno úplně jinak.
Jinak teď dělám Total Recall, obraz na podobně špatné úrovni, jako všechny neremasterované fily z téhle doby... Ale když já je mám tak rád!
Fox píše:S tím webem jak jsem psal dělá mi to jen na HDMAG.CZ nikde jinde, používám klasika I.Explorer, připojení kabelovka 100Mb/s nevím čím to je, ale je zajímavý že na ten web už chodím v podstatě od začátku co byl zpuštěnej a to zamrzání mi začlo dělat až nedávno
d.f.h píše:Fox píše:S tím webem jak jsem psal dělá mi to jen na HDMAG.CZ nikde jinde, používám klasika I.Explorer, připojení kabelovka 100Mb/s nevím čím to je, ale je zajímavý že na ten web už chodím v podstatě od začátku co byl zpuštěnej a to zamrzání mi začlo dělat až nedávno
OK, tak bych aspoň potřeboval vědět, co je v Exploreru dole ve stavové liště v okamžiku, kdy načítání webu "zamrzne".
Fox píše:d.f.h píše:Fox píše:S tím webem jak jsem psal dělá mi to jen na HDMAG.CZ nikde jinde, používám klasika I.Explorer, připojení kabelovka 100Mb/s nevím čím to je, ale je zajímavý že na ten web už chodím v podstatě od začátku co byl zpuštěnej a to zamrzání mi začlo dělat až nedávno
OK, tak bych aspoň potřeboval vědět, co je v Exploreru dole ve stavové liště v okamžiku, kdy načítání webu "zamrzne".
Tak díval jsem se na to a když to zamrzne tak vespod je napsaný http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/ plus kila dalších písmen, už jsem i chtěl napsat jestli si těma webovkama něco nedělal protože teď jsem to chvilku zkoušel a fungovalo všechno v klidu ale tak po 2min. zase zásek![]()
zase být to komplem tak mi to dělá všude nemyslíš ale zatím jen na HDMAG-a zrovna moje oblíbená stránka
![]()
Říkám si proč mi to třeba nedělá na webovkách heleny vondráčkové-to by mi nevadilo ani trochu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků